حجت الاسلام خضیراوی، امام جمعه شهرستان کارون در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: وقتی امام خمینی(ره) نظریه ولایت فقیه را داد، تنها شخصیتی که به دفاع از این نظریه طلاب را به خیابان آورد، شهید محمدباقر صدر بود. نزدیکترین شخص به لحاظ فکری در بحث حکومتی به امام راحل شهید محمدباقر صدر بود.
وی افزود:ما باید بیش از اینها با شهید بنتالهدی آشنا شویم و به خصوص در میان زنان ما باید این شناخت به وجود بیاید. این شهید بزرگوار از نظر اخلاقی و ایمانی یک معلم به تمام معنا است.
خضیراوی بیان داشت: شهید اولین شخصیت علمی اسلامی است که در رابطه با بانک اسلامی کتاب نوشت و کتاب او، اولین کتاب در دنیای اسلام در زمینه بانکداری اسلامی بود. او از علمایی بود که اندیشه غرب را به چالش کشاند. شهید صدر اولین کسی بود که بلافاصله اندیشه ولایت فقیه را حمایت کرد و کسی که توانست این اندیشه را در بین زنان تعریف کند و توسعه بدهد، شهید بنتالهدی بود.
امام جمعه شهرستان کارون عنوان کرد: شهید بنتالهدی تنها به خاطر برادرش شهید محمدباقر صدر دستگیر و شهید نشد، او شخصیت اندیشمندی بود، وقتی شهید محمدباقر صدر را دستگیر کردند، بنت الهدی صدر همه را بسیج کرد و مرد و زن را به دفاع از این اندیشه علیه حزب بعث برانگیخت و او را شهید کردند. محل قبر او نامعلوم است و یک قبر خالی کنار مزار برادرش برای او قرار دادهاند.
وی توصیه کرد: کتابهای بنتالهدی صدر را بخوانید. نوشتههای او به صورت داستانی است؛ اما داستان واقعی و بر مبنای اندیشه و فکر. از جمله کتاب «الفضیله تنتصر» (فضیلت پیروز) که داستانی با موضوع انتخاب همسر و نامهنگاری بین دو جوان درباره اندیشههای دینی است. بنتالهدی صدر چنین اندیشمند قوی است که اندیشههای اسلامی را در قالب داستان و هنر پیاده کرد.
وی با تأکید بر اینکه ما باید بیش از اینها با شهید بنتالهدی آشنا شویم؛ افزود: به خصوص در میان زنان ما باید این شناخت به وجود بیاید. او از نظر اخلاقی و ایمانی یک معلم به تمام معنا است؛ او شخصیتی مبارز، اندیشمند، مؤلف، مربی و انقلابی بود. کسی که زندگینامه او را بخواند تعجب میکند که در آن زمان چنین شخصیتی به چنین مرتبهای از علم و ایمان رسیده است. حقیقتاً او را زینب(س) زمان خودمان میدانم که توانست وقتی عدهای از علما را به شهادت برسانند و بعد شهید محمدباقر صدر را احضار کردند، یک جریان بزرگی را علیه حزب بعث ایجاد کند، به طوری که حزب بعث از بنتالهدی احساس خطر کرد و او را به بدترین وضع به شهادت رساندند.
خضیراوی گفت: لازم است بانوان ما روی فکر و اندیشه انقلابی و ایمان شهید بنتالهدی کار کنند و مجالس بزرگتری برای او برگزار کنیم تا با این شخصیتها آشنا شویم. اگر دستمان برسد، کتابهایی که وی تألیف کرده است بخوانیم. لازم است از زندگی چنین شخصیتهایی الهام بگیریم و بدانیم چه چیزی باعث موفقیت بزرگ آن ها شده است و ما همان را ادامه دهیم.
انتهای پیام/م